<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef till Ortopedavdelningen i Hudiksvall

Verksamhetsområde Ortopedi bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Vi är den största opererande verksamheten i Region Gävleborg som behandlar, opererar samt vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Varje år utför vi cirka 7200 ortopediska operationer i regionen.

Ortopedi är en spännande specialitet som befinner sig i ständig utveckling. Vi söker nu en vårdenhetschef till ortopedavdelningen i Hudiksvall. Det är en mycket dynamisk verksamhet med 28 vårdplatser för akut och planerad vård, samt en arbetsgrupp med hög kompetens.

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef på ortopedavdelningen, avdelning 6, i Hudiksvall har du ledningsansvar för enhetens personal, ekonomi, arbetsmiljö, produktion, omvårdnad och kvalitet. Du leder det dagliga arbetet såväl som enhetens utveckling. Liksom övriga vårdenhetschefer är du en del i klinikens ledning och arbetar strategiskt utifrån ett helhetsperspektiv. Tjänsten ställer stora krav på samverkan inom kliniken och med övriga kliniker, framförallt kirurgen, då 6 av avdelningens 28 vårdplatser är urologiska.

Som vårdenhetschef kommer du att:
• ha ett mycket viktigt uppdrag där du gör skillnad för klinikens medarbetare och patienter
• driva utvecklings- samt kvalitetsarbeten
• kontinuerligt arbeta med bemanning, kompetensförsörjning och rekrytering.

Hos oss får du:
• arbeta tillsammans med väldigt kompetenta och engagerade medarbetare samt kollegor
• vara med och påverka hur verksamheten bedrivs och utvecklas
• tillhöra en bred verksamhet med både akut och planerad kirurgi och behandling.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla samt driva ortopedkliniken framåt. Du bör därför kunna tillämpa ett självständigt, tydligt och målinriktat ledarskap samt ha en god förmåga att tillvarata och utveckla kompetensen bland medarbetarna. För att trivas i rollen ser vi även att du är kommunikativ samt har ett stort engagemang för verksamhetens medarbetare och patienter. Du drivs av att ge ortopedklinikens patienter bästa möjliga vård.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
• en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• ett stort intresse för chef- och ledarskap.
Erfarenhet av ortopedi och tidigare chefskap är meriterande. Även god kunskap inom vården är meriterande.

Vi önskar ha vår nya vårdenhetschef på plats i april 2021.