<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgisk akutvårdsavdelning, Kava, Gävle

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopimottagning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi.

På KAVA, kirurgisk akutvårdavdelning, är vår inriktning akutkirurgi och vi tar emot största delen av de patienter som läggs in via akuten inom området kirurgi. KAVA har 24 slutenvårdsplatser. Vanligt förekommande diagnoser är tex. appendicit, cholecystit, ileus, blödning från mag-tarmkanalen och urologiska sjukdomar. Målsättningen med KAVA är att fokusera på det akuta flödet med snabb handläggning och korta vårdtider.

Att arbeta hos oss på kirurgen ger dig både en bra grund inom sjuksköterskeyrket, samt möjlighet att utvecklas inom området kirurgi som exempelvis specialistsjuksköterska. Att ha erfarenhet från kirurgisk vård ses som meriterande erfarenhet om du senare vill söka dig till exempelvis akut- eller ambulanssjukvård. På våra kirurgiska avdelningar är vi måna om att ha vidareutbildade sjuksköterskor inom kirurgi för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Skulle du vara intresserad av att läsa vidare inom kirurgi finns det i Region Gävleborg möjlighet till utbildningstjänster som innebär en möjlighet till studier med bibehållen grundlön.

Arbetsuppgifter

Har du ett intresse för akutsjukvård och kirurgi? Stimuleras du av en omväxlande vardag där ansvar och eget driv förväntas? Då kan du vara den vi söker till vårt team på KAVA i Gävle!

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i en omväxlande miljö i nära samarbete med övriga professioner på enheten. Vården är högspecialiserad och som sjuksköterska på KAVA får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Du bidrar till att patientens vård och behandling håller en hög kvalité med fokus på patientens säkerhet. Hos oss har vi främst korta vårdtider och en hög omsättning av patienter.

Kirurgkliniken lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska få en bra introduktion. Vi arbetar med individuell schemaplanering, vilket ger möjlighet till flexibilitet för dig som medarbetare. Vi har en dygnet runt verksamhet vilket innebär att du som sjuksköterska hos oss arbetar dag och kväll. Vi tillämpar nattavtal och ser det som positivt om du har en önskan om att även arbeta med nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för kirurgi och akutsjukvård. Det är meriterande om du har adekvat specialistutbildning.

För att trivas hos oss behöver Du kunna hantera den omväxlande vardagen på en akutavdelning och vara duktig på att omprioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter utan att förlora i patientsäkerhet och kvalité. Du är ansvarstagande och kan arbeta målinriktat och systematiskt. Du ser dialog som ett viktigt verktyg i kontakten med patienter, kollegor och andra interna samt externa aktörer och har en god förmåga att samarbeta och delegera.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: Professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet
Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!