<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Söker du efter ett jobb där du får jobba inom akutsjukvården? Tycker du om att jobba nära andra professioner i team? Vi söker dig som vill medverka i att bedriva och utveckla våra uppdrag mot slutenvården.

Vår enhet är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusets kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som jobbar mycket i team och värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och vi har som mål att varje medarbetare tar ut minst 5 utvecklingsdagar per år. Som nyanställd erbjuds du en mentor som har till uppgift att stödja dig som ny.

Arbetsterapienheten är en vårdenhet som har ansvar för arbetsterapiverksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Vi är en bred enhet och har uppdrag mot avdelningar och mottagningar inom medicin med bl.a. strokeenhet, neuro- och reumamottagning. Kirurg- och ortoped med bland annat handmottagning och lymfödemmottagning. Barnklinik, minnesmottagning och akutmottagning.

Placering Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar bedömningar och åtgärder för patienter inneliggande på sjukhusets avdelningar. I arbetet ingår även att arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten tillsammans med kollegor inom samma område.

Det finns möjlighet att prova olika patientverksamheter och påverka sin placering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.

Gärna erfarenhet av arbete inom slutenvård. Vi ställer stor vikt på personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga att kunna prioritera samt att vara flexibel. Intresse och nyfikenhet för att jobba med förbättringar och utveckla verksamheten ser vi som en merit.

Körkort erfordras.

Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande.