<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Systemutvecklare till IT Systemdrift och utveckling på Region Gävleborg

På IT-avdelningen är vi ca 130 anställda. Vi stöttar Region Gävleborgs samtliga verksamheter och jobbar i team med helhetsperspektiv vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierade. Som anställd hos oss får du chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig. Här finns stora möjligheter att påverka såväl innehåll som upplägg på arbetet.

På IT-avdelningen ser vi det som viktigt att arbeta med ständigt förbättringsarbete. Din trivsel och delaktighet är viktig för oss.

Som anställd hos oss har du möjlighet till bl.a flextid, semesterdagsväxling, arbete på distans och utökad semester utifrån ålder.

Placeringsort inom länet kan diskuteras.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en systemutvecklare till vårt team för egenutveckling och integration.

Du kommer att ingå i en mindre grupp av systemutvecklare/integrationsutvecklare som ansvarar för våra egenutvecklade system.

Uppdraget består både av nyutveckling, vidareutveckling och underhåll av befintliga applikationer och tjänster. Du kommer att arbeta nära verksamhetens beställare med att göra behovsanalyser, förtydliga önskemål vid behov och utföra kvalitetssäkring.

Kvalifikationer

Du har högskole-/universitetsutbildning inom systemutveckling eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vidare vill vi att du har flera års dokumenterad erfarenhet som systemutvecklare.

Erfarenhet av utvecklingsverktyg som .NET, C#, WCF, MS Visual Studio och SQL är ett krav. God kännedom om serviceorienterade lösningar. Kunskap om och erfarenhet av Azure och Reporting Services är meriterande. Kännedom om och erfarenhet av testdriven utveckling likaså.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du engagerad, noggrann och har god förmåga att samarbeta. Du delar gärna med dig av kunskaper och erfarenheter. Du är serviceinriktad och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med såväl kunder som arbetskamrater.

Vi är en liten systemutvecklingsavdelning vilket innebär att du kommer vara delaktig i många olika områden, men även att du kommer att vara ansvarig för att självständigt driva arbete med vissa lösningar och ta ansvar för dessa.

Du har förmåga att analysera och konkretisera kundkrav och är kreativ och intresserad av att hitta lämpliga tekniska lösningar utifrån verksamheters behov. Du behöver se planering och dokumentation som en naturlig och viktig del av ditt arbete.

Du skall kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.