<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef till hjärtavdelningen på Bollnäs sjukhus

Verksamhetsområde Medicin i Bollnäs har i uppdrag att tillhandahålla akut och planerad internmedicinsk specialistvård för befolkningen i Södra Hälsingland.

Verksamhetsområdet genomsyras av ett personcentrerat förhållningssätt och ett processorienterat arbetssätt. Med fokus på vår gemensamma patient möjliggörs en god patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Ständigt förbättringsarbete sker i processerna genom risk och händelseanalys, upprättande av handlingsplaner med aktiviteter samt uppföljning av resultat.

Arbetet sker med utgångspunkt från ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Hjärtavdelningen/HIA har 14 vårdplatser. Vi vårdar patienter med olika typer av internmedicinska sjukdomar och hjärtsjukdomar som tex kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt och arytmier. På avdelningen arbetar ca 25 personer, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och rehabpersonal.

Har du intresse av att leda och engagera dina medarbetare? Är du en trygg person med mod att driva och tänka nytt? Tveka inte att söka tjänsten som vårdenhetschef hos oss på hjärtavdelningen på Bollnäs sjukhus. Vi välkomnar dig som vill arbeta tillsammans med medarbetarna, driva och utveckla enheten på absolut bästa sätt.

I den här rekryteringen samarbetar Region Gävleborg med Experis och du kommer att bli anställd hos Region Gävleborg. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 026-66 30 22 eller via e-post: mats.andersson@se.experis.com.

Arbetsuppgifter

Inom ansvarsområdet som vårdenhetschef ingår verksamhet, ekonomi och personal. Du blir närmsta chef till en sammansvetsad och stabil arbetsgrupp som har högt i tak och du som enhetschef blir en del av en helhet. I dina arbetsuppgifter som vårdenhetsenhetschef ingår det att organisera det dagliga arbetet och att leda och skapa förutsättningar för att driva verksamhetsutveckling. Du arbetar aktivt med medarbetar- och arbetsmiljöfrågor genom att tydliggöra och kommunicera verksamhetens mål och uppdrag samt genom att skapa delaktighet och ansvarstagande i arbetsgruppen.

Vi erbjuder ett spännande, utmanande och varierat arbete tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare och chefskollegor.

Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag är 29:e november. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du har sjuksköterskeutbildning eller annan lämplig vårdutbildning och tidigare erfarenhet av ledande befattning inom sjukvård. Vi kommer att sätta stort värde på dina personliga egenskaper och tidigare uppnådda resultat som ledare. Meriterande är om du har erfarenhet av kardiologi.

För att du ska trivas hos oss som vårdenhetschef kommer du att ansvara för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Vi ser att vissa personliga egenskaper är till fördel i denna tjänst, så som att du har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Att du har förmåga att leda, motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Arbetet innehåller kontinuerliga uppföljningar inom de olika områdena, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och ett gott sinne för planering. Du ser helheten och har den ekonomiska aspekten med i ditt dagliga arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.