<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral är belägen vid Valbo centrum, cirka 10 minuter från Gävle, med bra bussförbindelser. Vårt upptagningsområde omfattar såväl landsbygd som blandade villaområden, ett vidsträckt område från delar av Hagaström i öster mot Forsbacka i väster. Med våra drygt 9800 listade tillhör vi en av de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle.

Vi bemannas med runt 40 medarbetare. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för fler vård- och omsorgsboenden. Vi har specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, hypertoni, inkontinens och hälsosamtal.

För en bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp.

Arbetsuppgifter

Är du fysioterapeut och vill jobba tillsammans med oss för våra patienters möjligheter till aktivitet och hälsa?

Vi söker dig som är driven, social och vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och på Valbo Din hälsocentral.

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter och vill ha din kreativitet med i vårt team. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov, vanligt förekommande inom primärvården. I tjänsten ingår även vissa hembesök i samverkan med arbetsterapeut och distriktssköterska från hälsocentralen.

Vi har idag tre fysioterapeuter med uppdaterad kunskap och behöver nu förstärkning. Vi är en grupp som är nytänkande och engagerade med en stor vilja till samarbete.

Vi strävar efter att arbeta i team med andra professioner med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är önskvärt om du har utbildning och erfarenhet att arbeta med flera olika behandlingsformer inom fysioterapi, t ex OMT/OMI, MDT/McKenzie.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utvecklingen på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Ingen erfarenhet krävs.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsten är ett vikariat till och med 2021-03-08 med eventuell möjlighet till förlängning.