<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till rotationstjänst på medicinmottagning och medicinavdelning Hudiksvalls

Vår medicinmottagning öppnade 2014 i nybyggda, ljusa och öppna lokaler på Hudiksvalls sjukhus. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och fotvårdare dagligen och i olika team som tex diab/endokrin, gastro, aim, reuma, fotvård. Vi arbetar både självständigt och i team tillsammans emd bl a läkare. Vi har även en dagvårdsmottagning kopplad till medicinmottagningen.
På Medicinavdelningen vårdas de flesta patientgrupper med internmedicinsk diagnos, tex stroke-gastro- njur-blod-infektionssjukdomar. Strokeenheten med 10 vårdplatser är en del av avdelningen och omvårdnadspersonalen arbetar där i team med läkare och paramedicinsk personal. Vi bedriver akut rehabilitering för dessa patienter. De flesta av våra patienter tas in via akutmottagningen. Vi arbetar med olika ansvarsområden för all personal. Intern strokekompetensutbildning utifrån nationellt koncept startas upp vår och höst, våra sjuksköterskor erbjuds att delta i utbildningskonceptet AMLS (Advanced Medical Life Support) som bedrivs två gånger per år. Men vi har även olika interna utbildningar/föreläsningar. Avdelningen deltar fn i ett arbetsmiljöprojekt, Ett hållbart arbetsliv, med avsatt tid för personlig/professionell och verksamhetsutveckling.

Dag-, kvälls- och nattjänstgöring ingår i anställningen. Vi använder oss av Time-careschema, anpassar din introduktion efter din erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Tjänst med rotation mellan medicinmottagning och medicinavdelningen/strokeenheten. Rotationen mellan mott och avd följer schemaperioden utifrån avd med ca 5 v

I rollen som sjuksköterska på medicinmottagningen får du arbeta som en del i den traditionella mottagningsverksamheten tillsammans med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetsuppgifterna är telefonrådgivning, bokning och kalla patienter till mottagningsbesök, egen mottagning, vara till hjälp vid diverse undersökningar som tex LP mm.
Strukturerad poliklinisk uppföljning/utredning av strokepatienter är under utveckling på medicinmottagningen. I arbetsuppgifterna ingår därför att vara en länk mellan medicinmottagningen och strokeenheten.

I avdelningsarbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på internmedicinsk vårdavdelning med strokesektion

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av internmedicin och stroke
Erfarenhet av mottagningsarbete/strokevård är meriterande men ej ett krav. Vi letar efter dig som vill komplettera vårt arbetsteam och fokus kommer att läggas på personlig lämplighet. Du kommer att få introduktion/kompetensöverföring via erfarna sjuksköterskor och undersköterskor. Om du gillar ett omväxlande och roligt arbete så skicka in din ansökan redan idag.

Om du är intresserad av tjänsten, vill veta mer eller göra ett studiebesök, går det bra att kontakta Vårdenhetschef Inger Forslin