<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till medicin/akut, Gävle Sandviken

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hjärtenheten i Gävle och Sandviken omfattar hjärtintensiv, hjärtavdelning, kranskärlsröntgen, kardiologiskt laboratorium samt mottagning.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare har du ansvar för det administrativa uppdraget inom hjärtenheten tillsammans med övriga sekreterarkollegor. Vi har roterande arbetsuppgifter med bland annat posthantering, upplägg av tidböcker och bokning av patienter. Journalskrivning och diagnoskodning för både sluten- och öppenvård. Du har en viktig roll i arbetet med att registrering sker i våra system. Möjlighet till distansarbete finns men uppdraget kräver också närvaro på plats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Du är flexibel, har en god organisationsförmåga samt ett gott bemötande. Viktigt är att du kan arbeta självständigt såväl som i team. Att du är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.