<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Barnmottagningen i Hudiksvall

Barn- och ungdomssjukvården i Gävleborg är en del av regionens specialistsjukvård. BUS bedriver öppenvårdsverksamhet i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall samt slutenvårdsavdelningar i Gävle och Hudiksvall, med inriktning mot allmänpediatrik och neonatalvård.

Barnmottagningen i Hudiksvall tar emot barn från 0 år till och med 17 år, med barnmedicinska frågeställningar. Dagsjukvård och hemsjukvård är delar av verksamheten och mottagningen arbetar med både planerade och akuta besök. Vi är ett litet akutsjukhus som med lätthet samarbetar med andra klinker.

Vill du vara med och gör skillnad för barnens sjukvård i Hälsingland, varje dag? Ta chansen och sök dig till oss på Barnmottagningen i Hudiksvall!

Arbetsuppgifter

Inom barn och ungdomssjukvården arbetar vi tillsammans i ett sammansvetsat team där vi gemensamt utvecklar och utvärderar vår verksamhet. Vi arbetar alltid utifrån barnens och familjernas bästa i enlighet med FN:s barnkonvention och NOBAB-standard. Vi har även hemsjukvård till en del av våra patienter och det kan även bli aktuellt att arbeta tillsammans med hemsjukvårdsteamet.

Som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska kommer du bland annat att
• arbeta med medicinskt förberedelsearbete, behandling, provtagning och telefonrådgivning
• ansvara för egen mottagningsverksamhet inom ett eller flera specialområden
• hjälpa barn från 0 år till och med 17 år, med barnmedicinska frågeställningar.

Hos oss får du
• ett givande och meningsfullt arbete tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor
• möjlighet att vara med och hjälpa oss i arbetet med planering samt förberedelser som pågår inför vårt nya barn- och kvinnohus här i Hudiksvall
• kompetensutveckling med exempelvis schemalagda utbildningsdagar samt att utifrån intresse och verksamhetens behov fördjupa dig i ett ansvarsområde med avsatt tid för att utveckla och implementera på enheten.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Du är en person som samarbetar väl med andra, du är lyhörd och duktig på att kommunicera. I detta arbete är det av vikt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare. Då det kan uppstå plötsliga förändringar behöver du även ha lätt att anpassa dig och snabbt kunna ändra ditt förhållningssätt.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård
• ha erfarenhet av barn- och ungdomssjukvård, antingen inom slutenvård, öppen specialistvård eller akutverksamhet
• ha ett giltigt B-körkort
• kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Fördjupad kunskap och erfarenhet inom något diagnosområde inom barnmedicin är meriterande.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.