<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Ortopedavdelningen i Gävle

Vill du vara en del av ett unikt arbetssätt för att skapa ett mer hållbart arbetsliv? Ortopeden på Gävle sjukhus söker nu dig som vill ta chansen att jobba 80 procent kliniskt, 10 procent med din egen utveckling och 10 procent med utveckling av verksamheten.

Nu kan du bli en del av ett unikt arbetssätt för att skapa ett mer hållbart arbetsliv inom slutenvårdens dygnet-runt-verksamhet och bidra till både din och Region Gävleborgs utveckling framåt.

Detta projekt bidrar till att personalen får tid för egen utveckling och hälsa, sedan att det även finns tid för verksamhetsutveckling kommer hela kliniken till godo säger Annika Gelotte, vårdenhetschef, Ortopedi.

Läs mer om projektet via denna länk:
http://www.regiongavleborg.se/halsa-och-vard/oberoende-av-hyrpersonal/delprojekt/hallbart-arbetsliv-8020/


Ortopedkliniken i Gävle bedriver akut sjukvård, planerad kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Avdelningen består i nuläget av 28 vårdplatser dessa är uppdelade mellan fyra vårdlag som består av sjuksköterskor och undersköterskor.

Arbetsuppgifter

På avdelningen behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Vårdlagen har nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare, även med dietist och kurator. På avdelningen finns en vårdkoordinator som man samverkar med inför patientens utskrivning från slutenvården. Då vi är en dygnet runt-verksamhet innebär det att man arbetar dag och kvällspass, samt nattpass vid behov.

Som sjuksköterska hos oss kommer bland annat arbeta med
• att rotera mellan akuta enheten med 21 vårdplatser och den elektiva enhet med 7 vårdplatser
• omvårdnad av den ortopediska patienten
• vårdprevention och läkemedelshantering

Hos oss får du
• i och med 80:20-projektet tid till ansvarsområden, delta i projekt som leder till avdelningens utveckling och din egen utveckling
• egna personliga utvecklingen där ingår även din egen hälsa och vi uppmuntrar till hälsotid för dig som medarbetare hos oss i detta projekt

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Som person ser vi att du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett engagemang för ditt arbete och sätter upp mål, samt söker nya utmaningar. Då arbetet kan innebär att du behöver fatta snabba beslut bör du kunna visa omdöme under tidspress. Du värderar vikten av ett fungerande team och tycker om att samarbeta med kollegor.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård
• kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.