<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Medicinavdelningen i Hudiksvall

Vill du vara en del av ett unikt arbetssätt för att skapa ett mer hållbart arbetsliv? Medicinavdelningen Hudiksvall söker nu dig som vill ta chansen att jobba 80 procent kliniskt, 10 procent med din egen utveckling och 10 procent med utveckling av verksamheten.

Nu kan du bli en del av ett unikt arbetssätt för att skapa ett mer hållbart arbetsliv inom slutenvårdens dygnet-runt-verksamhet och bidra till både din och Region Gävleborgs utveckling framåt.

"Att vara verksam inom dagens sjukvård kräver att vi snabbt sätter oss in i nya metoder och har kompetens att vårda svårt sjuka patienter. Möjligheten att på särskild avsatt tid driva utveckling, läsa in oss på aktuella diagnoser, ta del av nya behandlingsmetoder och utifrån det skapa en grund för att ge patienterna den bästa möjliga omvårdnaden tror jag skapar arbetsglädje. En god hälsa och en stark kropp är ett fundament för ett hållbart arbetsliv, så möjligheten att stärka den delen känns väldigt positiv." Säger Inger Forslin, Vårdenhetschef, Internmedicin.

Läs mer om projektet via denna länk:
http://www.regiongavleborg.se/halsa-och-vard/oberoende-av-hyrpersonal/delprojekt/hallbart-arbetsliv-8020/

På vår avdelning vårdas patientgrupper med internmedicinska diagnoser vilket ger dig en möjlighet att få en bred erfarenhet och hög medicinsk kunskap. Strokeenheten med 10 vårdplatser är en del av avdelningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att vårda patienter som lider av bland annat lungsjukdomar, njursjukdomar, blodsjukdomar, mag-/tarmsjukdomar, eller stroke. Sjuksköterskorna hos oss får möjligheten att välja mellan att ha sin huvudplacering på vår strokeenhet eller på den övriga internmedicinska delen, det finns också möjlighet att rotera mellan dessa.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att
• arbetar med olika ansvarsområden som exempelvis vårdhygien, omvårdnadsdokumentation, medicinsk teknik och palliativ vård
• arbeta i vårdlag tillsammans med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped och dietist
• vara schemalagd på dag-, kvälls- och nattjänstgöring då det ingår i tjänsten
• tillsammans med undersköterska planera och delta i patientens omvårdnadsinsatser
• hantera patientens ordinerade läkemedel
• arbeta med åtgärder beslutade under ronden
• i samverkan med vårdplanerare planera inför patientens utskrivning från avdelningen.

Hos oss får du
• i och med 80:20-projektet schemalagd tid för att arbeta med personligutveckling samt verksamhetsutveckling
• stora möjligheter till att vidareutbilda dig mot våra olika specialiteter, intern strokekompetensutbildning utifrån nationellt koncept som startas upp vår och höst
• delta i utbildningskonceptet AMLS (Advanced Medical Life Support) som bedrivs två gånger per år.

Kvalifikationer

Vi söker en person som kan samarbetar väl med andra samt är lyhörd och duktig på att kommunicera. Det är av vikt att du kan hålla dig lugn och fokusera på rätt saker i akuta situationer, även när det blir ändrade omständigheter kan du anpassa dig och ändra ditt förhållningssätt. Du bör även kunna relatera till och ha förmågan att sätta dig in i andras situationer.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta i svensk sjukvård
• kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vill du vara en del av ett glatt och omtänksamt gäng som arbetar aktivt med att alla ska trivas och få utvecklas i sin profession, för att kunna ge våra patienter en god vård? Skicka in din ansökan redan idag!

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.