<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterskor till hjärtavdelning och HIA i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hjärtavdelningen/HIA på Hudiksvall sjukhus är en del av verksamhetsområdet Kardiologi. Enheten har ett samarbete med kardiologiskt interventionscenter i Gävle, hjärtmottagningen och fysiologiska laboratoriet i Hudiksvall.

Hjärtavdelningen/HIA har just nu 17 vårdplatser. Vi vårdar patienter med olika typer av medicinska sjukdomar, hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och eftervård vid olika typer av hjärtoperationer. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet. På avdelningen finns möjlighet till kontinuerlig telemetriövervakning och ischemiövervakning på våra akutsalar.

Som nyanställd sjuksköterska börjar du jobba på eftervården där patienter med olika typer av medicinska sjukdomar/hjärtsjukdomar vårdas, där kan patienterna vara övervakade med telemetri. När du känner dig redo introduceras du på alla salar och får det stöd/undervisning du behöver för att du ska känna dig trygg.

Arbetsuppgifter

Både du som nyutexaminerad och erfaren sjuksköterska kan börja på vår hjärtavdelning. Här får du en generös introduktion för att du ska känna dig hemma på din nya arbetsplats. Allt eftersom du blir mer och mer erfaren finns möjligheter till utbildning och andra arbetsuppgifter.

För dig som brinner för utbildning finns en handledarutbildning på Högskolan i Gävle. Efter några år hos oss finns det möjlighet att utbilda dig på magisternivå inom kardiologi.

Region Gävleborg erbjuder utbildningstjänster för specialistsjuksköterskor. Utbildningstjänsten innebär att du studerar med full betalning.

Är du intresserad av och har hjärtat på det rätta stället, så är vi arbetsplatsen för dig! Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete och vi ser fram emot att få arbeta med just DIG.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stort fokus på bemötande och förmågan till att vara flexibel, något vi tror kan bidra till gott samarbete. Det är det lilla extra som gör den stora skillnaden! Vi tror på rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Tidigare erfarenheter från hjärtsjukvård och/eller akutsjukvård är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker efter överenskommelse.