<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Allmänpediatriska avdelningen i Gävle

Barn- och ungdomssjukvården i Gävleborg är en del av regionens specialistsjukvård. BUS bedriver öppenvårdsverksamhet i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall samt slutenvårdsavdelningar i Gävle och Hudiksvall, med inriktning mot allmänpediatrik och neonatalvård.

På den allmänpediatriska vårdavdelningen har vi 11 vårdplatser för barn och ungdomar mellan 0-17. Vi vårdar barn inom flera specialiteter, medicin, kirurgi, ortopedi och ÖNH. Vi samverkar också med BUP och barnsektionen på akutmottagningen samt har ett nära samarbete med vår dag- och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter

På vårdavdelningen arbetar du i par med annan sjuksköterska eller undersköterska där ni gemensamt ansvarar för våra patienters totala omvårdnad såsom ronder, pedagogiskt och medicinskt förberedelsearbete, behandling, provtagning och vårdplanering. Vi arbetar efter NOBAB standard och har jämlik vård som ledord.

Som specialistsjuksköterska, eller legitimerad sjuksköterska, hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• patientansvar för våra barnmedicinska-, kirurg-, ortoped-, öron-patienter både akut och planerat
• att se till att våra barn och ungdomar får en god omvårdnad
• att stötta föräldrar så att de känner sig trygga med den vård vi ger.

Hos oss får du
• ett givande och meningsfullt arbete där du får ta hand om barn och ungdomar på vår allmänpediatriska vårdavdelning med möjligheter till rotation mot mottagning, neonatalavdelning och akutmottagning
• ett mycket varierade, stimulerande och utvecklande arbete med möjligheter till vidareutbildning inom verksamheten
• en välplanerad praktisk och teoretisk introduktion.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi ser att du är initiativtagande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare till önskat resultat. Då arbetet är varierande har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra både syn- samt förhållningssätt. Du är en person som samarbetar väl med andra och är lyhörd i din kommunikation. Du ger ett lugnt intryck och är uppmärksam i dina bemötanden och visar intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och erbjuda lösningar.

I rollen som specialistsjuksköterska alternativt sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård
• obehindrat kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Vi söker i första hand leg sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård och/eller erfarenhet av barn- och ungdomssjukvård. Akutmedicinsk erfarenhet är meriterande. Vi har även möjlighet att ta emot dig som är nyutexaminerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Vid anställning skall belastningsregister från Rikspolisstyrelsen lämnas in.

Vi hoppas att du vill vara med i den spännande utvecklingen av vår verksamhet och vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.