<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till dialysmottagningen och dagvårdsmottagningen Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Dialysmottagningen öppnade 2014 i nybyggda, ljusa och öppna lokaler på Hudiksvalls sjukhus. Mottagningen har 14 platser varav två är isoleringssalar. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Du kommer att arbeta i en grupp om ca 9 sjuksköterskor. Vi arbetar både självständigt och i team. I anslutning till dialysmottagningen finns en dagvårdsmottagning där 8 sjuksköterskor arbetar. Även dagvårdsmottagningen ligger i nya, öppna och ljusa lokaler.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska på dialysmottagningen och dagvårdsmottagningen får du arbeta tillsammans med framförallt sjuksköterskor men även med läkare och undersköterskor.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot patienter, sköta köket och servera fika, förråd med bland annat uppackning av varor, enklare städning, gå ärenden inom sjukhuset, ordna med taxi och sjukvårdstransporter, bädda mm. Du kommer att arbeta såväl praktiskt som administrativt och ha egna ansvarsområden.

Arbetet kommer att vara förlagt dels på dagvårdsmottagningen och dels på dialysmottagningen och du kommer att gå parallellt med ett vårdbiträde.

Kvällstjänstgöring förekommer sommartid och tjänstgöring på lördagar samt röda dagar förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och intresserad av ett varierande arbete i ett högt tempo.

Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande men ej ett krav. Viktiga egenskaper för tjänsten är flexibilitet, ansvarskänsla och kommunikativ förmåga. Därutöver kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Du kommer att få introduktion/kompetensöverföring via erfarna undersköterskor.

Välkommen med din ansökan redan idag! Provanställning kan komma att tillämpas.

Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer går det bra att kontakta vårdenhetschef Cecilia Natander.