<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och transfusionsmedicin Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Laboratoriemedicin Gävleborg är Region Gävleborgs kompetensorganisation för diagnostik av patientprover. Vår målsättning är att vara den naturliga samarbetspartnern vad gäller behov av kunskap kring och diagnostik avseende Bakteriologi och virologi, Immunologi, Klinisk kemi, Transfusionsmedicin, Patologi och cytologi.
Vi följer ständigt utvecklingen inom området och uppdaterar kontinuerligt analyser och instrument. Under år 2021 byter vi ut stora delar av vår utrustning för att modernisera och bli ett toppmodernt laboratorium.
Vi söker nu Biomedicinsk analytiker till laboratoriet för klinisk kemi och transfusionsmedicin i Gävle.

Arbetsuppgifter

Klinisk kemi och transfusionsmedicin tillhandahåller laboratorieservice och medicinsk kompetens. Du får möjlighet att arbeta med allt från den enklaste till den mest komplexa analysen samt övriga laboratorietjänster såsom utbildning, information och kvalitetssäkring.

Hos oss får du:
Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet.
Vid intresse och visad lämplighet finns det goda utvecklingsmöjligheter inom området.
Möjlighet att vara med och påverka arbetssätt och utveckling inom enheten.
Utifrån behörighet har man roterande schema mellan de olika sektionerna på laboratoriet.
Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!

https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och som tar ansvar för att arbetsuppgifterna struktureras upp på bästa sätt. Du känner dig trygg i att arbeta självständigt men med vetskap att du alltid har dina kollegor tillhands som stöd i ditt arbete. Vidare har du ett gott omdöme och kan göra rätt avvägningar och prioriteringar utifrån vad situationen kräver.
I samband med att vi byter ut stora delar av vår utrustning finns stora möjligheter att vid intresse få utökat ansvarsområde för att tillgodose verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete.
För att bli framgångsrik i din nya roll:
Är du legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Tycker du om att arbeta i en utvecklingsintensiv miljö där du som medarbetare förväntas arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på enheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!