<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Administratör till Smittspårningsgruppen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Smittspårningsgruppen är lokaliserad på Gävle Sjukhus och arbetar med smittspårning av Covid-19 mot hela Region Gävleborg sedan juni 2020. Gruppen består av 3-6 medarbetare beroende på belastningen och bemannas både av visstidsanställda och timanställda.

Arbetsuppgifter

Smittspårningsgruppens arbetsuppgifter är att säkerställa och utföra en kvalitativ smittspårning av Covid-19 fall. Arbetet innefattar telefonsamtal samt administration i olika datasystem. Arbetsuppgifternas utseende förändras kontinuerligt i samband med pandemin och hanteringen av denna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbetssätt och van med att hantera olika datasystem. En stor del av arbetet sker i kontakt med patienten, vilket gör det viktigt att du behärskar det svenska språket såväl muntligt som skriftligt.
Integritet, empati och professionellt bemötande är viktigt då känsliga uppgifter behandlas i samtalet med patienten. Du jobbar bra i team men briljerar även självständigt och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter väl. Du har lätt att ta in ny information samt att lära dig nya arbetssätt, då arbetet är under konstant utveckling.

Det är meriterande om du är flerspråkig och/eller sjukvårdsutbildad. Vi ser gärna att du kan börja omgående, därför kommer urval och intervjuer hållas löpande. Skicka in din ansökan redan idag!