<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Färila-Los Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Färila-Los Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Ljusdal. Vi bedriver primärvård med läkar- och sköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, fysioterapi och arbetsterapi. Vi samarbetar mellan våra tre hälsocentraler. I Ljusdal finns också en dygnet runt öppen primärvårdsjour, Närvårdsavdelningen, samt dagsjukvård som är viktiga samarbetspartners.

Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare så bra möjligheter till fortbildning finns utifrån behov. Ljusdals som kommun har stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Du är välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du främst på distriktssköterskemottagning med telefonrådgivning, mottagningsarbete av både planerade besök och av akut karaktär samt förebyggande hälsovård. I vårt uppdrag ingår även att göra hembesök samt planera för inskrivning i hemsjukvård samt SIP. Arbetet är varierande och arbete på läkarmottagning förekommer också. Vi söker dig som är flexibel och som trivs med ett varierande arbete. Hos oss arbetar olika yrkesprofessioner tillsammans med fokus på den gemensamma patienten. Vi är en arbetsgrupp med öppet klimat som stöttar varandra och tycker om att ha roligt på jobbet. Vi söker dig som vill vara en del av vårt team.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen till distriktssköterska.
För dig som är sjuksköterska finns möjlighet att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska vilket även är vår målsättning och önskan.
Vi söker dig som har en positiv inställning, är engagerad, nytänkande och vill vara med och utforma nya arbetssätt med en genuin känsla för serviceyrket. Du vill vara med och utveckla vården till den bästa för våra patienter genom god samarbetsförmåga, gott bemötande och som ser att allas kompetenser är viktiga för ett bra teamarbete .
Erfarenhet av primärvård är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Körkort erfordras