<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Inköpskoordinator till Framtidsbygget på Region Gävleborg

Sjukhusen i Hudiksvall och Gävle ska moderniseras för att och ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer med start i Hudiksvall 2020. Samlingsnamnet för hela byggprogrammet är Framtidsbygget. I syfte att skapa förutsättningar för fortsatt god framdrift har ett programkontor inrättats med egen programledningskompetens.

Framtidsbyggets hälso- och sjukvårdsenhet verkar för att fånga upp hälso- och sjukvårdens behov och önskemål, samt att omvärldsbevaka och kvalitetssäkra i syfte att hitta lösningar som möjliggör modern och framtida teknik. Inom enheten finns samlad kompetens och expertkunskap inom bl.a. projektledning för hälso och sjukvård, byggprojekt samt fastighets-, logistik- och servicefrågor.

Till hälso- och sjukvårdsenheten söker vi nu en inköpskoordinator som ska koordinera, skapa, ordererkänna och leveransbevaka inköpsordrar vid Gävle och Hudiksvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator för inventarier och medicinteknik har du övergripande ansvaret för att driva och samordna de frågor som rör inrednings- och utrustningsprocessen inom Framtidsbygget. Rollen innebär arbete i gränssnittet mellan sjukvårdsverksamheterna, inköp, logistik- och service samt fastighetsorganisationen där du som koordinator ansvarar för att i dialog med kärnverksamheten initiera och delta vid behovsanalys avseende inventarier och medicinteknisk utrustning och beskriva behoven i underlag för beställning till fastighetsorganisationen. I arbetet ingår att samordna de olika sjukvårdsverksamheternas utrustningsbehov och driva inköps- och leveransprocessen självständigt, i nära samarbete med övriga involverade parter. Utrustningen i sig är förstås komplex, men utmaningen i rollen handlar snarare om att lyckas med samordningen och få alla bitar på plats, i rätt tid.

Du anställs som handläggare/samordnare och arbetar i rollen som inköpskoordinator. Du kommer att vara placerad på programkontoret i Gävle eller Hudiksvall och anställd i hälso- och sjukvårdsenheten där du rapporterar till enhetschef. I rollen ingår resor mellan sjukhusområdena.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, ex:

• Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
• Friskvårdsbidrag och tillgång till friskvårdanläggning
• Extra semesterdagar

Vill du veta mer om våra förmåner? Läs mer här! - https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom vård-, planerings- eller fastighetsområdet, gärna i kombination. Erfarenhet av arbete med samma eller liknande arbetsuppgifter är ett krav, gärna inom offentlig sektor. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i projekt från start till slut, gärna inom byggbranschen, liksom erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Som inköpskoordinator för inventarier och medicinteknik behöver du vara trygg, stabil och ha självinsikt, samt arbeta bra med komplexa frågor genom att du analyserar, bryter ner och löser komplicerade problem i kombination med att du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare behöver du vara strukturerad på så sätt att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller tidsramar liksom att du tar ansvar för din uppgift genom att själv strukturera ditt angreppssätt och driva dina processer vidare.

Som inköpskoordinator behöver du vidare ha god samarbetsförmåga, vara relationsskapande och ha förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt så att budskap når fram och att förväntningarna är klara för samtliga involverade parter, liksom att påminna och följa upp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!