<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Anestesisjuksköterska till Operationscentrum, Bollnäs

Bollnäs Operationscentrum är en elektiv operationsavdelning inom ortopedi, urologi och kirurgi med operativ verksamhet måndag-torsdag. På operation känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och nytt. Det gillar vi och det är något som utmärker oss. Vi tror på att stärka patienterna genom att göra dem delaktiga i sin vård och därför arbetar vi med personcentrerad vård - PCV.
Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, operationsplanerare och steriltekniker.
Vi har ett nära samarbete med specialistmottagning samt avdelning. Vi är en liten och mycket kompetent arbetsgrupp som arbetar effektivt och med kvalitet i fokus och allt gör vi med patienten i centrum.
Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor, det värderar vi högt. Du också?

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med att:
• Ta emot och förbereda patienter inför dagkirurgiska och sluten vårds operationer
• Vara delaktig i handhavande av patient med olika former av anestesi, utifrån våra behandlingsriktlinjer, generella direktiv och läkarordinationer.
• Säkerställa utrustning och iordningsställa läkemedel som är adekvat för din patient i samarbete med ansvarig anestesiläkare
• Se till att patienten känner sig trygg både pre, per- och postoperativt samt inför transport till avdelning och hemgång
• Som anestesisjuksköterska arbetar du med regelbundenhet på vår uppvakningsavdelning
• Bistå tex medicinkliniken med sedering inför specifika undersökningar.

Hos oss får du:
• Personligt anpassad introduktion
• Ett omväxlande arbete där du arbetar tillsamman smed trevliga, kompetenta och kreativa medarbetare.
• Arbeta i trygg grupp där det alltid finns någon att rådfråga.

Vi hoppas att Du tycker det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg, noggrann och håller en hög professionell nivå i ditt yrkesutövande för att kunna ge en god och kvalitativ omvårdnad. Att du som anestesisjuksköterska är lyhörd, empatisk och flexibel för att kunna identifiera och bemöta patienternas olika vårdbehov.
Vi värdesätter personliga egenskaper och söker dig som är öppen för nytänkande samt ser positivt på att tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten för att kunna skapa den bästa vården för patienten.
Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med patienter och medarbetare och blir därmed en betydelsefull medarbetare för oss. Om du känner igen dig i vår beskrivning väntar en spännande möjlighet där vi tar vara på ditt engagemang och vilja att tänka i nya banor.

Bakgrund
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård.