<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Hamrånge Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vid Hamrånge Din Hälsocentral bedriver vi primärvård med distriktssköterskemottagning, BVC, läkarmottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och akuta hembesök.

Hamrånge hälsocentral med ca.15 st. medarbetare ligger 30 km norr om Gävle. Vi är en mycket välfungerande hälsocentral med ca. 3000 listade patienter. Hos oss finner du bara fast anställd personal. Du som fysioteapeut kommer till en arbetsplats där du arbetar nära tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp. Även om du är ensam Fysioterapeut på vår enhet har vi en väl utvecklad samverkan med andra hälsocentraler där nätverkande och dagligt stöd med kollegor inom paramedicin finns.
Täta bussförbindelser gör att det kanske är ett alternativ om du inte bor på orten.
Hoppas du tar chansen och söker till detta härliga gäng.

Arbetsuppgifter

Är du fysioterapeut och vill jobba tillsammans med oss för våra patienters möjlighet till aktivitet och hälsa?

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter och vill ha dig med i vårt team. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov, vanligt förekommande inom primärvård. Vi har även gruppbehandling och undervisning såsom artrosskola.

I tjänsten ingår även vissa hembesök i samverkan med arbetsterapeut och distriktssköterska från hälsocentralen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är önskvärt att du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med flera olika behandlingsformer inom fysioterapi exempelvis OMT/OMI, MDT/McKenzie, basal kroppskännedom.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utveckling på hälsocentralen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras