<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare/ST-läkare till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral en av de större hälsocentralerna i länet, med nästan 10000 listade patienter. Vi är idag ca 50 medarbetare som tillsammans bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hemsjukvård. Verksamhetsområdets handenhet inom arbetsterapin finns stationerad vid hälsocentralen. Preventivt arbete är viktigt för oss – det vi kan förebygga idag underlättar i framtiden.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av en tjänst hos oss och vill vara med och utveckla primärvården. Vi ser dig och dina idéer som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för.

Vill du arbeta både självständigt och i team och träffa patienter med många olika sökorsaker? Både vi och hela regionen befinner oss i en spännande utvecklingsfas där digitala vårdsmöten står för dörren. Vi är en verksamhet som står i en utvecklingsfas så vill du hänga på tveka inte.

Som Läkare på Valbo hälsocentral kommer du att arbeta i team tillsammans med övriga yrkesgrupper på hälsocentralen. Teamarbetet innebär att du får gott stöd från dina arbetskamrater och möjlighet att ge patienten den goda vård och det goda bemötande vi står för. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår i arbetsuppgifterna.


Kvalifikationer

Du har svensk legitimation och är ST-läkare eller specialist i allmänmedicin. Du tycker om att ingå i en grupp av engagerade kollegor där du får tillfälle att dela med dig av och ta del av andras erfarenheter och kunskap. Du har en god empatisk förmåga, ett professionellt och ansvarsfullt arbetssätt samt ett respektfullt bemötande gentemot kollegor och patienter och god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska. Du är lyhörd och nyfiken på framtidens utmaningar i primärvården.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.
Körkort erfordras