<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till Sätra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sätra Din Hälsocentral är en medelstor hälsocentral med cirka 40 medarbetare i ett mångkulturellt bostadsområde.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, BHV, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, apotekare, rehabkoordinator och läkarassistenter. Vi har ett välfungerande akutteam där läkare arbetar tillsammans med sjuksköterska.
Vi har specialistmottagningar för diabetes, astma/KOL, hypertoni, hjärtsvikt och bensår.
Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för hemsjukvård, särskilt boende och barnhälsovård ( BHV).

Vi lägger stor vikt vid utveckling och utbildning på arbetsplatsen.
Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du att i nära samarbete med andra professioner ha mottagningsbesök, hembesök och en del provtagning. Förekommande arbetsuppgifter vid mottagningsarbete kan vara blodtryckskontroll, suturtagning, såromläggning mm. Som undersköterska kan du även assistera vid gynundersökning, rektoskopi och operation. Det kan även förekomma en del beställning av förrådsmaterial samt sitta i TeleQ.

Vi har regelbundna möten och interna utbildningstillfällen.
Visst arbete kan ske på delegation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom vård och omsorg och som vill driva och utveckla primärvården tillsammans med oss.

Vi tror att du som söker är ansvarstagande, positiv, har god samarbetsförmåga samt kunna jobba både självständigt och i team. Att du har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor.
-Tidigare erfarenhet inom primärvård eller motsvarande verksamhet är ett krav.
- Det är ett meriterande att du har erfarenhet av journalsystemet PMO samt LabCenter.

Om du vill vara en del i vårt fantastiska team så är du välkommen med din ansökan