<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Diabetessjuksköterska till Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vår medicinmottagning öppnade 2014 i nybyggda, ljusa och öppna lokaler på Hudiksvalls sjukhus. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fotvårdare dagligen och i olika team som tex diabetes/endokrin, mag-tarm, allmän internmedicin, reumatologi, och fotvård. Arbetet sker såväl självständigt som i team. Kopplat till medicinmottagningen finns även en dagvårdsmottagning och en dialysmottagning.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska på medicinmottagningen får du arbeta som en del i den traditionella mottagningsverksamheten tillsammans med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetsuppgifterna består av egen sjuksköterskemottagning med diabetes och endokrinpatienter såsom patientsamtal/rådgivning, behandlingar och utbildning/instruktion kring diabeteshjälpmedel mm. Därtill tillkommer telefonrådgivning, bokning och kalla patienter till mottagningsbesök mm. Arbetet kommer till största delen vara förlagt till mottagningen, men patientbesök kan även ske på vårdavdelning.

Arbetet sker huvudsakligen dagtid, men kvällstjänstgöring kan förekomma. Stort eget ansvar, ett stort patientantal och möjlighet att bidra till diabetesteamets fortsatta utveckling.

Du kommer att arbeta i ett team bestående av två undersköterskor och totalt två sjuksköterskor samt läkare. Samarbete och flexibilitet i teamet är viktigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes.

Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande men ej ett krav. Vi letar efter dig som vill komplettera vårt arbetsteam och fokus kommer att läggas på personlig lämplighet. Du kommer att få introduktion/kompetensöverföring via erfarna sjuksköterskor och undersköterskor. Om du gillar ett omväxlande och roligt arbete så skicka in din ansökan redan idag!

Är du intresserad av tjänsten, vill veta mer eller göra ett studiebesök, går det bra att kontakta vårdenhetschef Cecilia Natander

Provanställning kan komma att tillämpas.