<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska till Arbrå Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du vara en del av ett härligt arbetsteam samt ha ett självständigt arbete med stor möjlighet att påverka och utveckla arbetet? Välkommen med din ansökan!

Arbrå Din Hälsocentral är en väletablerad och stabil verksamhet med cirka 3500 listade patienter. Hälsocentralen är bemannad med undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, läkare, rehabkoordinator, fysioterapeut, arbetsterapeut, medicinska sekreterare med flera. Nivån av ansvarstagande är mycket hög och vi är måna om god service och kvalitetssäkrade rutiner till befolkning och kolleger. Vi arbetar tvärprofessionellt inom hälsocentralen.

Arbrå är beläget i Hälsingland 1,5 mil norr om Bollnäs i natursköna Ljusnandalen. Ett mindre samhälle med affär, skola, sport/simhall och område med motionsspår. Nära till skidspår och utförsåkning vintertid. Nära till bad sommartid.

Arbetsuppgifter

Vi söker ny kollega till Arbrå Din hälsocentral.
Är du nytänkande och vill vara med och utforma nya arbetssätt där allas kompetenser och roller tas tillvara? Agerar du utifrån att kvalitet och samarbete ger arbetsglädje och att det leder till nytta för patienten? Då är du rätt person!
Vi är ett bra arbetslag med distriktssköterskor/sjuksköterskor och nu skall en av våra distriktssköterskor på föräldraledighet så vi behöver en kollega på ett vikariat under 2021 med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 100% med möjlighet till personlig anpassning.

Arbetet som sjuksköterska/distriktsköterska på hälsocentralen är varierande med planerade mottagningsbesök, akutbesök, telefonrådgivning och hembesök. I uppdraget ingår också att delta i vårdplaneringar/SIP i hemmet och planera för patientens vård efter sjukhusvistelse.
Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar.

Vi erbjuder dig semesterväxling och friskvårdsbidrag. Region Gävleborg tillämpar individuell lönesättning. Vi har avsatt tid för sjuksköterskemöte och arbetsplatsträffar, utöver det finns möjlighet att delta på utbildningar för att du ska kunna utvecklas.

Arbetstiderna är dagtid men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med bred erfarenhet eller har specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska.
Har du erfarenhet av hembesök så är det meriterande. Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete inom primärvård, journalsystemet PMO samt kommunikationssystemet Lifecare.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarstagande, flexibel och bidrar till en positiv arbetsmiljö. God datorvana och körkort erfordras.

Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Körkort erfordras