<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgmottagningen i Gävle

Är du intresserad av kirurgi och vill ha ett utvecklande arbete i ett positivt arbetsklimat? Då kommer du att trivas hos oss.

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopiavdelning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi.

Kirurgmottagningen i Gävle bedriver planerad verksamhet inom våra specialiteter såsom läkarmottagningar med undersökningar och behandlingar, sjuksköterskemottagningar, polikliniska operationer och telefonrådgivning. Till mottagningen i Gävle söker vi en erfaren sjuksköterska som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du får en viktig och central roll, där du har möjlighet till vidareutveckling inom kirurgi. Relevant vidareutbildning och kompetensutveckling får du möjlighet att genomföra på betald arbetstid.
Eventuellt kommer viss rotation mot vårdavdelning ingå.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat att vi tillämpar flexibel arbetstid och möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar. Utöver detta erbjuder vi även ett generöst friskvårdsbidrag

Arbetsuppgifter

På vår mottagning bedrivs kirurgisk specialistvård med läkar- och sjuksköterskemottagning.
Som sjuksköterska bidrar du till att ge vård av hög kvalité med fokus på patientens säkerhet samt att upprätthålla en god arbetsmiljö. Arbetet på kirurgmottagningen omfattar bland annat telefonrådgivning, att assistera vid undersökningar och behandlingar i samband med läkarbesök och polikliniska operationer, samt remisshantering och tidsbokning till planerade mottagningar.

Vi söker en legitimerad sjuksköterska som är intresserad av att på sikt arbeta som kontaktsjuksköterska och vidareutbilda sig för att kunna ha egna sjuksköterskemottagningar. Du kommer att delta i utvecklingen av verksamheten tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter.
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av kirurgisk vård.
Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Du är positivt inställd till förbättrings- och utvecklingsarbete.
Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
Professionalism & ansvar, Respekt & ödmjukhet och Öppenhet & ärlighet.