<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Chefsstöd inom verksamhetsområde Laboratoriemedicin

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO Laboratoriemedicins vision är att skapa värde och utveckla hälso- och sjukvården. Vi gör det bla genom att bistå med kvalitetssäkrad diagnostik, kompetens och samarbete med vården för bättre patientsprocesser. Vi möter framtiden och utvecklas tack vare engagerade medarbetare och modern utrustning.
VO Laboratoriemedicin består av 5 olika enheter - klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och cytologi, klinisk kemi och transfusionsmedicin Gävle, klinisk kemi och transfusionsmedicin Norra Hälsingland samt klinisk kemi och transfusionsmedicin Södra Hälsingland. Vi har verksamhet både i Gävle, Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Söderhamn och Sandviken.

Arbetsuppgifter

Som chefsstöd inom enheterna Klinisk kemi Hälsingland samt Klinisk Mikrobiologi Gävle är du direkt underställd vårdenhetschef. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge vårdenhetscheferna, som är tre till antal, stöd i förekommande administrativa rbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår bl a fakturagranskning, hantering av personalsystem, schemaläggning, resebeställningar, IT/tele, lokalbokningar, administrera möten och dokumentera genom minnesanteckningar eller protokoll. Även framtagande av rapporter samt statistik förekommer.
Då verksamheterna finns på fler orter ingår en del resor i länet.
Placeringsort: Gävle eller Hudiksvall

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, har god datorvana och arbetar tryggt i office -paketet. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av våra IT-system (Självservice, Agresso, Cyklop, Proceedo, Time Care) samt telefonihantering. Stor vikt läggs på personliga egenskaper och att du har förmågan att arbeta självständigt, kan samarbeta, vara flexibel och noggrann