<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist i allmänmedicin till Alfta Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Alfta Din hälsocentral är en liten hälsocentral med 3200 listade patienter och knappt 15 medarbetare på landsbygden i Hälsingland. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar strukturerat med sjukskrivningar i ett nära samarbete med vår rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagning, men vi ansvarar också för läkarinsatser i hemsjukvården och särskilt boende samt BVC.

Hälsocentralen utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmänmedicin och vill du jobba på en trevlig och liten hälsocentral med engagerade kollegor? En av våra tre allmänspecialister kommer att ge sig ut på nya utmaningar så nu har du chansen att komma till oss.

Vi har fast och erfaren personal. Vi sätter patienten i centrum och arbetar för utveckla nya arbetssätt med bland annat sjuksköterskeledda mottagningar, nya arbetssätt och teamarbete.

Du kommer att möta patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser. Vi har även ansvar för särskilt boende och hemsjukvård samt BVC.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation som specialist i allmänmedicin och språkkunskaper i svenska på C-1nivå enligt Europarådets nivåskala. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Du har eller är intresserad i att gå utbildningen för att få handledarkompetens.
Körkort erfordras