<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Läkare till Hudiksvall Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområdet Hudiksvall och har idag ca 60 medarbetare. Hälsocentralen bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, blodtryck, osteoporos och inkontinens.

Ledningsorganisationen består av två vårdenhetschefer, chefsstöd samt medicinsk rådgivande läkare. Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till vidareutveckling finns.

Vi arbetar för att utveckla och stärka de medicinska flödena, framför allt på patientgrupperna diabetes, astma/KOL, blodtryck och vår äldre befolkning. Arbete pågår också med att utveckla våra sköterskeledda mottagningar. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen, men vi har även läkaransvaret för tre stycken SÄBO, omsorgsplatser samt hemsjukvårdspatienter.

Hudiksvall Din hälsocentral har nyrenoverade lokaler och skall precis starta upp den nya Familjecentralen där BVC samverkar med mödrahälsovård, förskola, skolhälsovård, ungdomsmottagning, folktandvård samt socialtjänst, stödteam och BHV-psykolog.

Att arbeta som läkare på vår hälsocentral erbjuder en stor bredd av olika arbetsuppgifter och sidouppdrag utifrån individuellt intresse. Vi är en fullvärdig hälsocentral med ca 13500 listade patienter. Det finns bra pendlingsförbindelser med både tåg och buss till Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad läkare hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i olika åldrar och situationer. I ditt arbete har du möjlighet att få handledning och vägledning av erfarna specialister i allmänmedicin.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och goda referenser.

Du har en god empatisk förmåga, och uppskattar det dagliga kliniska patientarbetet med dess komplexitet och variation. Att ge ett gott bemötande är en självklarhet. Vi tror att du som person är positiv, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare har du god samarbets- och organisationsförmåga.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Visstidsanställning med möjlig övergång till ST-tjänst och då också möjlighet till en tillsvidareanställning. Tjänstens omfattning är heltid eller enligt överenskommelse.