<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska till Hudiksvall-Nordanstig hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Hudiksvall. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, rehabilitering, bassäng och dietist.
Hösten 2020 kommer vi att bli Hälsans hus och du kommer arbeta under samma tak som flera olika professioner med samma fokus - God Hälsa. Arbetet med detta pågår för fullt och vi hoppas att du vill vara en del och utveckla våra nya hälsocentral.
Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet tillvidareutveckling.
Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Arbetsuppgifter

Vi på Hudiksvall Din HC behöver förstärka vår bemanning så nu söker vi medarbetare som i ett långsiktigt perspektiv vill komma och jobba med oss.
Vi erbjuder dig som leg sjuksköterska/distriktssköterska en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat.
Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär, arbete på lättakuten, telefonrådgivning samt hembesök.
På Hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar så som Astma/KOL, diabetes, inkontinensmottagning, hälsosamtal m.m.
Viss beredskapstjänstgöring under helg ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen som Distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom Primärvård.
Vi ser gärna att du är flexibel, nytänkande, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.