<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till BUP-öppenvårdsmottagning i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

BUP har i uppdrag att bedöma, utreda och behandla barn och unga 0-17 år med medelsvår- svår psykisk ohälsa. BUP-mottagningen i Hudiksvall har norra Hälsingland i sitt upptagningsområde, d.v.s. kommunerna Nordanstig, Ljusdal och Hudiksvall.

BUP-mottagningen i Hudiksvall består av ett 20-tal medarbetare. För att genomföra ett kvalitativt gott och heltäckande arbete för våra patienter arbetar vi oftast i team. På så sätt skapas ett kreativt sammanhang med olika kompetenser och kunskapsaspekter som berikar arbetet.

Personalgruppen består idag utav läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, skötare och sekreterare. Vi har en fungerande samverkan med andra aktörer inom kommunen och regionen. Vi arbetar för att utveckla detta kontinuerligt. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud utifrån olika teoretiska modeller. Stor del av psykologens arbetsuppgifter är neuropsykiatriska utredningar. BUP har i uppgift att utreda all neuropsykiatrisk problematik samt Autismspektrumstörning för barn över 6 år.

Verksamhetsområdet är kunskapsintensivt och i ständig utveckling, vilket innebär att vi ser positivt på önskemål om utveckling och utbildning.

Arbetsuppgifter

Vi utökar nu psykologteamet med en tjänst och vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande är om du haft din legitimation i tre år för att vara del i handledningen av mottagningens PTP-psykologer. Som psykolog hos oss kommer du att arbeta i team med andra professioner.

Utifrån verksamhetens behov kommer arbetsinnehållet att varieras mellan att utreda, behandla och psykoedukativt arbete individuellt eller i grupp. Våra patienter är barn mellan 0-17 år med medelsvår-svår psykisk ohälsa.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Specialistkompetens såsom STEG 1 i enlighet med nationella riktlinjer är meriterande, samt 3 års legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn, unga och deras familjer och/eller psykiatri.

Körkort erfordras.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

Professionalism & ansvar
Respekt & ödmjukhet
Öppenhet & ärlighet

Vid anställning skall belastningsregister från Polismyndigheten lämnas in.