<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Alfta och Edsbyn Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Edsbyn och Alfta Din hälsocentral, två hälsocentraler i Ovanåkers kommun. Vi arbetar för att ge bästa möjliga primärvård. Vi arbetar för att hitta nya arbetssätt för att möta morgondagens primärvård både genom att arbeta i team, samt driva olika gruppverksamheter för patienterna.

Arbetsuppgifter

Fysioterapeuterna är ofta första instans vid åkommor som rör rörelse- och stödjeorganen på Alfta och Edsbyn Din hälsocentral. Arbetet innebär bedömning och behandling av dessa patienter, både enskilt och i grupp. Vi arbetar i team tillsammans med läkare, arbetsterapeuter, kuratorer och sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut.

Körkort erfordras.