<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Verksamhetsutvecklare till Kirurgkliniken i Gävle

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med verksamhet i Gävle och Hudiksvall. Kirurgkliniken består av fyra vårdavdelningar ,en kirurgmottagning och en endoskopiavdelning per ort. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi.

Vill du driva löpande utveckling och förbättra arbetssätt och metoder? Vill du vara med och skapa värden och samtidigt bidra till att vi når klinikens mål? Vill du driva förändring och samtidigt skapa engagemang? Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår klinik framåt!

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare på kirurgkliniken kommer du att arbeta nära verksamhetschef och ingå i klinikens stab, där du kommer att få driva egna frågeställningar och utvecklingsprojekt. I rollen som verksamhetsutvecklare skapar du förutsättningar för samarbeten, ny kunskap och rätt förutsättningar för kliniken arbete framåt.

I rollen som verksamhetsutvecklare ingår att;
- Stödja chefer i arbetet med utveckling och uppföljning
- Leda och driva utvecklingsaktiviteter utifrån kirurgklinikens vision, mål och nyckeltal
- Initiera, driva och/eller medverka i olika utvecklingsprojekt och värdeskapande processer
- Föreslå, initiera och driva frågor för ständiga förbättringar
- Samverka inom regionen och den egna enheten i utvecklingsfrågor samt omvärldsbevaka och följa utvecklingen inom aktuellt område, både internt och externt

I närtid ser vi även att det kan bli aktuellt att utifrån rollen även bidra till vår pågående förändringsresa mot digital vård. Vi tror att din bakgrund och kompetens kan och vara med och skapa förutsättningar som i slutändan hjälper oss att bedriva en god och säker digital vård framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av verksamhetsutveckling och strategiskt arbete gärna från offentlig verksamhet. Har du erfarenhet eller utbildning inom projektledning ser vi det som meriterande. Likaså om du tidigare har arbetet med förändringsledning och med värdeskapande produktionsprocesser utifrån Lean. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, du behärskar Officepaketet väl.
För att nå framgång i detta arbete behöver du vara självgående, initiativtagande och målinriktad. Du är van att både ta fram statistik, bereda underlag och även sedan presentera ditt underlag. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete, se sammanhang och hitta lösningar på komplexa problem.
Meriterande även om du har erfarenhet från något av Region Gävleborgs vanligt förekommande stödsystem för målstyrning och statistik, Cyklop och Stratsys.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.