<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk Sekreterare till Sekreterare Akut Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi arbetar för klinikerna medicin, kirurgi och ortopedi. På denna enhet arbetar idag 6 medarbetare. Vi sitter i akutmottagningens lokaler.

Vi har även en enhet på medicin med 15 kollegor som vi har ett nära samarbete med.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av vårddokumentation, registrering i våra vårdsystem, posthantering och preparering inför scanning. Kvalitetsarbete med bevakning att registrering sker i våra olika system.

Jourtid har vi ett utökat uppdrag gentemot andra kliniker gällande akuta inskrivningar.

Arbetet på akutmottagningen omfattar dag-, kvälls- och helgarbete.
Schemaplaneringen gör du tillsammans med dina kollegor, där du har möjlighet att påverka ditt eget schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv med ett intresse av att vilja vara en del i verksamheten, är stresstålig och kan arbeta självständigt. I ditt arbete är du flexibel och har lätt för att samarbeta.

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet av Melior, Elvis samt kunskap inom DRG.