<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska sökes till Lungmottagningen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som ventilators och syrgassköterska har du egen mottagning där du möter patienter med olika typer av andningsproblematik som är i behov av syrgas och/eller ventilator. Du kommer att få lära dig diagnostiska undersökningar som t ex blodgas och spirometri för att kunna prova ut rätt andningshjälpmedel.
Även sedvanliga mottagningsuppgifter som att assistera vid bronkoskopier, delta vid utredning och behandling av lungsjukdomar, telefonrådgivning och administrativa arbetsuppgifter som tidsbokning ingår i tjänsten. Du kommer att ingå i en erfaren arbetsgrupp och vi har individuell introduktions tid. I vårt arbetsteam ingår läkare, sjuksköterskor och undersköterskor samt sekreterare. Dina arbetstider är dagtid måndag-fredag. Lungkliniken är en länsklinik inom lungsjukdomar och vi har även en slutenvårdsavdelning med fn. 14 vpl.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Du är självständig, trygg och stabil i din profession och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att planera och strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Utbildning och erfarenhet inom lungsjukvård är meriterande.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande