<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till rotationstjänst AK-mottagning och Kardiologlab i Sandviken

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kardiologin i Gävle består av Kardiologiskt interventionscentrum (KIC), hjärtintensivavdelning, hjärtavdelning och hjärtmottagning. I Sandviken har vi kardiologlaboratoriet, AK-mottagningen samt hjärtmottagning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på AK-mottagningen doserar du antikoagulantia till aktuella patienter via doseringssystemet Journalia. Vi genomför nystartssamtal med patienterna inför eller i början av deras behandling, detta kan ske som ett besök på mottagningen eller via telefon. Vi har också daglig telefonrådgivning via TeleQ. Vi har även ett nära arbete med bland annat hjärtmottagningen, tandläkare och distriktssköterskor kring dessa patienter.

På kardiologlaboratoriet i Sandviken utförs sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk fysiologi tex. ekg, arbetsekg, ultraljud hjärta samt långtidsregistreringar av ekg och blodtryck.

Tjänsten innebär 50% arbete på AK-mottagningen och 50% på Kardiologlab.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har god initiativförmåga, stort egenansvar, är trygg i din yrkesroll samt att du kan fatta egna beslut inom dina ramar och kompetensområde.

Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbetsförmåga, personlig lämplighet samt att du är positiv till förbättringsarbete.

Vi ser gärna att du har kunskaper i våra patientadministrativa system GEM, Elvis och Svarsdatabasen. Fördjupade kardiologiska kunskaper är meriterande.

Arbetet kräver goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt.

Vi ser fram emot din ansökan!