<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Ortopedavdelningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Hos oss på ortopedavdelningen kommer du att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i nära samarbete med vårdkoordinator, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Avdelningen har individuellt schema enligt Time Care. Vi skräddarsyr ett introduktionsprogram på 6-8 veckor för att skapa dom bästa förutsättningarna för dig som ny medarbetare.

Låter detta intressant så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vana från ortopedavdelning. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och trivas med att arbeta i högt tempo. Du har ett engagemang för ditt arbete och vill vara med och utveckla verksamheten. Du arbetar för att patienterna ska få den allra bästa vården.

Kom gärna in med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.