<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Fysioterapi Specialistvård Gästrikland, Gävle sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Fysioterapi specialistvård Gästrikland ansvarar för att erbjuda fysioterapi till inneliggande patienter och till patienter som tillhör specialistvård på Gävle sjukhus. Vi söker nu kollega till Gävle sjukhus.

På Gävle sjukhus arbetar vi mot flera olika verksamheter, som exempelvis ortopedi, kirurgi, neurologi, reumatologi och kardiologi, vilket ger en möjlighet att prova på olika områden men även att fördjupa sig. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som flexibilitet och ansvarstagande. Du kan arbeta självständigt men samarbetar också i team kring patienterna. Hos oss ingår du i ett arbetslag och blir erbjuden fadder/mentor samt ett individuellt introduktionsprogram. På enheten arbetar många sjukgymnaster/fysioterapeuter med mycket hög kompetens och lång erfarenhet, vilket gör att det är lätt att rådfråga vid behov.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för bedömning och behandling av patienterna på din avdelning/mottagning. I arbetet ingår även utbildning och rådgivning till vårdpersonal och att driva utvecklingen inom ditt område. Ange gärna intresseområde i din ansökan

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med erfarenhet från slutenvård/specialistvård.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.