<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Leg läkare/underläkare sökes till Hjärtmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Kardiologi har uppdraget att erbjuda befolkningen i Gävleborgs län akut, planerad och specialiserad hjärtsjukvård. Det finns 49 inrättade vårdplatser samt mottagningsverksamhet på 3 orter i länet.

Hjärtmottagningen i Gävle ligger i nära anslutning till hjärtavdelningen, hjärtintensivvårdsavdelningen samt KIC (Kliniskt interventionscentrum).

Arbetsuppgifter

Som underläkare erbjuds du att arbeta hos oss på en väl fungerande enhet. Du kommer att ingå i kardiologins läkargrupp med huvudsaklig placering på Hjärtmottagningen i Gävle. Arbetet innebär selekterad hjärtmottagning med kardiolog som stöd, samt att vara behjälplig med alla för hjärtmottagningen förekommande uppgifter.

Kvalifikationer

Du bör vara legitimerad läkare. Vi söker dig som är intresserad av fältet kardiologi och vill utvecklas i vår verksamhet. Vi ser dig som en tillgång i vårt redan väl fungerande team och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att vara med att utveckla vår verksamhet.