<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska natt till Ortopedavdelningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedi är en länsgemensam verksamhet där ledstjärnan är kvalitet. Ortopedi är en medicinsk specialitet i stark frammarsch. Den nuvarande befolkningsutvecklingen med en allt större andel äldre medför ökande behov av ortopedisk behandling.

Ortopedkliniken i Gävle bedriver akut sjukvård, planerad kirurgi, samt dagkirurgisk verksamhet. På ortopedavdelningen behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Avdelningen i Gävle har i nuläget 28 vårdplatser och arbetar i fyra vårdlag, med undersköterska, sjuksköterska och i nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Vi samarbetar även med dietist och kurator. Vi har vårdplanerare som samverkar inför patientens utskrivning från slutenvården. I verksamheten används individuella scheman. Vi är en dygnet runt verksamhet. Vi tillämpar nattavtal.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner.
Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårt generösa friskvårdsbidrag, samt möjlighet att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar.

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad sjuksköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, vårdprevention och läkemedelshantering på en vårdavdelning. Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och du får själv som anställd vara med att påverka dina arbetstider via individuella scheman i TimeCare. Vi tillämpar nattavtal med kvoterad arbetstid, vilket innebär att din arbetstid räknas upp med 1,4 exempelvis ger ett nattpass på 10 timmar dig möjlighet att tillgodoräkna dig 14 timmar, vilket ger bättre möjlighet till återhämtning.

Avdelningen är indelad i tre vårdgrupper nattetid. Verksamheten är både akut- och elektiv ortopedi. Vi arbetar i team runt patienten med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt vårdkoordinatorer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för ortopedi och akut sjukvård. Du ska vara flexibel och lyhörd samt ha lätt för att samarbeta. Du har ett engagemang för ditt arbete och vill vara med och utveckla verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt att dina egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
* Professionalism & ansvar
* Respekt & ödmjukhet
* Öppenhet & ärlighet