<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Dagrehabilitering Söderhamn och Söderhamn Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på Dagrehabiliteringen Söderhamn som ligger på sjukhusområdet i Söderhamn och på Söderhamn Din hälsocentral. Fördelningen är cirka 60% dagrehab och 40% hälsocentral.

Som arbetsterapeut på hälsocentralen ska du ansvara för att patienter erhåller bedömning, behandling och förebyggande åtgärder för alla förekommande diagnoser/tillstånd, individuellt eller i grupp, inom det arbetsterapeutiska kompetensområdet. Arbetet bedrivs både i patientens hem och på mottagning.

Som arbetsterapeut på dagrehab arbetar du med patienter som behöver rehabilitering efter stroke och/eller neurologisk sjukdom och skada. Arbetet sker såväl individuellt som i grupp i samverkan med övriga yrkesgrupper vid dagrehab. Du förväntas också vara ett stöd och kunna ge information till patientens närstående.

Kvalifikationer

Du är utbildad Arbetsterapeut eller på väg att ta examen.

För dig som är ny i yrket så erbjuder vi handledning av erfaren kollega det finns även möjligheter till betald vidareutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till oss i Söderhamn!

Körkort erfordras.