<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biträdande Vårdenhetschef till Kirurgavdelningen i Hudiksvall

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. På kliniken finns specialister inom urologi, kärl, plastik, övre- och nedre gastro-, bröst- och endokrinkirurgi. Kirurgavdelningen i Hudiksvall har 30 vårdplatser med både planerad och akut verksamhet inom områdena övre- och nedre magtarm, kärl och öron. I arbetsgruppen är vi cirka 50 medarbetare inom yrkeskategorierna sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi söker nu vår nästa biträdande vårdenhetschef, som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla och driva verksamheten hos oss samt bidra till en arbetsplats med hög kompetens och god arbetsmiljö.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I uppdraget som biträdande vårdenhetschef på kirurgavdelningen kommer du att ha ett nära samarbete med enhetens vårdenhetschef. Tillsammans kommer ni att leda och driva det dagliga arbetet samt verksamhetens utveckling. Du kommer att ha helhetsansvar för en del av enheten och dess verksamhet, vilket omfattar personal-, och arbetsmiljöansvar. Det ekonomiska ansvaret har enhetens vårdenhetschef. Du kommer även att ha ett nära samarbete med klinikens övriga vårdenhetschefer och verksamhetschef där ni tillsammans arbetar strategiskt utifrån ett helhetsperspektiv. Du kommer att vara direkt underställd vårdenhetschefen och är ställföreträdande vårdenhetschef vid dennes frånvaro.

Som biträdande vårdenhetschef på kirurgavdelningen kommer du att:
• bidra till att skapa goda förutsättningar för våra medarbetare
• tillsammans med medarbetarna arbeta målinriktat och systematiskt för att stimulera, engagera och motivera dem till kontinuerlig omprövning, förnyelse och utveckling av verksamheten
• arbeta för att tillvarata och kontinuerligt utveckla medarbetarnas kompetens och verka för att göra dem delaktiga i verksamheten.

Hos oss får du:
• arbeta tätt tillsammans med en engagerad och erfaren vårdenhetschef
• ett spännande arbete med goda förutsättningar att utvecklas i din roll som chef och ledare
• möjlighet att vara med och påverka verksamhetens utveckling.
Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som tillsammans med enhetens vårdenhetschef vill fortsätta att leda och utveckla det viktiga arbetet på kirurgavdelningen. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med din omgivning där du ser dialog som ett viktigt verktyg. Som person är du tydlig, trygg och stabil med en förmåga att skilja på det personliga och professionella i dina relationer med andra. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är flexibel i ditt arbete när förutsättningar förändras. Vi ser att du med lätthet växlar mellan att se verksamhetens helhet samt de olika delarna.

För att lyckas i rollen som biträdande vårdenhetschef ser vi att du har:
• utbildning inom hälso- och sjukvård alternativt annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• goda administrativa kunskaper samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet från en ledarroll alternativt har utbildning inom området. I denna tjänst värderas personliga egenskaper högt.