<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Medicinavdelning 4 i Bollnäs

På Medicinavdelning 4 Bollnäs vårdar vi patienter med akut stroke/TIA och efterföljande akut rehabilitering. Vi tar emot allmän internmedicinska patienter i mån av plats. Vi arbetar i multiprofessionella team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, dietist, kurator, apotekare och medicinska sekreterare. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där det är viktigt att patienten är delaktig i sin vård. För oss är det viktigt att patient och anhöriga känner sig trygga och väl omhändertagna.

För att du som nyanställd sjuksköterska ska känna dig trygg och redo att ta dig an vårdlagets arbetsuppgifter får du en individuell introduktion i kombination med avstämningssamtal, samt erbjudandet att få en strokekompetensutbildning. Hos oss finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism & ansvar, öppenhet & ärlighet, respekt & ödmjukhet. Hos oss är samverkan mellan olika yrkeskategorier självklar.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på strokeavdelningen är du omvårdnadsansvarig för avdelningens patienter. Du arbetar tätt tillsammans med undersköterskor och har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar. Du går rond med läkare, administrerar läkemedel, samordnar hemgångar medverkar vid inskrivning och utskrivning. Du följer neurologstatus (NIH) samt NEWS för att nämna några exempel. Du deltar i omvårdnadsarbete i mån av tid och alltid i dialog med undersköterska. Dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Våra patienter är ofta i behov av rehabilitering och du deltar i denna process. Du är aktivt deltagande under morgonmöten och teamkonferenser.

Arbetet är förlagt till vardagar och helger. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dagtid, kvällstid och nattetid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för människor.

Du sätter patienten i fokus och har en helhetssyn. Det är speciellt att arbeta med patienter som drabbats av hjärnskada, därför är du engagerad, tålmodig och flexibel. Du har lätt att arbeta med olika professioner, har förmåga att planera och strukturera samt prioritera.
För att trivas hos oss behöver du kunna hantera den omväxlande vardagen på en medicinavdelning och vara duktig på att prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter utan att förlora i patientsäkerhet och kvalité. Du är ansvarstagande och kan arbeta målinriktat och systematiskt. Du ser dialog som ett viktigt verktyg i kontakten med patienter, kollegor och andra interna samt externa aktörer och har en god förmåga att samarbeta och delegera.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: Professionalism & ansvar, Respekt & ödmjukhet och Öppenhet & ärlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!