<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kvinnokliniken i Gävle söker barnmorska till Gynekologiska mottagningen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kvinnosjukvården i Gävleborg består av förlossningsenheter, BB och gynekologi. Verksamheten är uppdelad på två orter – Gävle, Hudiksvall.

Gynekologin i Gävle är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bl.a. abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, gynonkologi och preoperativa utredningar.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi team med patienten i fokus. Arbetet innefattar bland annat telefonrådgivning och akut mottagningsarbete, vilket innebär att du är stationerad på vår sjuksköterskeexpedition och har en samordnande roll där du bland annat tar emot samtal och jourfall. Arbetsuppgifterna innefattar även planerad dagsjukvård.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska.
Om du har erfarenhet av tele Q eller onkologisk verksamhet är meriterande .
Ditt mål är naturligtvis att ge de kvinnor som vårdas hos oss den bästa vården och behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
- Professionalism & ansvar
- Respekt & ödmjukhet
- Öppenhet & ärlighet.