<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska söks till Gynekologiska mottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Kvinnosjukvården i Gävleborg består av förlossningsenheter, BB och gynekologi. Verksamheten är uppdelad på två orter – Gävle, Hudiksvall.

Gynekologin i Gävle är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bl.a. abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, gynonkologi och preoperativa utredningar.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi team med patienten i fokus.
Tjänsten gäller arbete som undersköterska på gynekologiska mottagningen, sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska vid gynekologiska mottagningen. Arbetsuppgifterna innefattar även planerad dagsjukvård och from 5/10 kommer vi att ändra mottagningens arbetssätt och kvällstjänstgöring kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav.

Vi söker dig som är van att ta eget ansvar, är lyhörd och har ett gott bemötande. Du är duktig på att arbeta patientnära med stor lyhördhet för patienternas behov.

Ditt mål är naturligtvis att ge de kvinnor som vårdas hos oss den bästa vården och behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
- Professionalism & ansvar
- Respekt & ödmjukhet
- Öppenhet & ärlighet.