<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Sandviken Södra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hälsocentralen Södra har ett upptagningsområde på ca 11 700 personer. Vi befinner oss på Sandvikens sjukhus. På mottagningen arbetar förutom fysioterapeuter även läkare, distriktsköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter och psykosocialt team i nära samarbete kring patienten. Vi arbetar även i samarbete med dietist. På vår utbildningscentral arbetar för närvarande 8 ST-läkare. Vi strävar efter ett nära samarbete kring våra gemensamma patienter där fysioterapeuterna har en viktig funktion.

Arbetsuppgifter

Patienter med besvär från rörelse-/stödjeapparaten kommer i första hand till fysioterapin.
Vi har fokus på patienters möjlighet till aktivitet, delaktighet och hälsa. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med funktionsnedsättning och rehabiliteringsbehov. I arbetet förekommer både akut och planerad mottagning samt hembesök. Vi har även en omfattande gruppverksamhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut alternativt legitimerad sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Som person är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.