<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Chefssekreterare till VO Ögon och Öron-näs-hals

Verksamhetsområde ÖNH i Region Gävleborg bedrivs i Gävle, Hudiksvall och Bollnäs och leds av verksamhetschef och tre vårdenhetschefer i linjefunktion. ÖNH-mottagningen i Gävle är en verksamhet med mottagnings- och operationsverksamhet med ett 30-tal medarbetare. Till verksamhetsområdet hör också en motsvarande ÖNH-mottagning i Hudiksvall med ett 30-tal medarbetare samt Hörselvård i länet med ca 40 medarbetare såsom audionomer, tekniker, ingenjörer och hörselhabilitering, hörselpedagoger specialpedagoger och kuratorer. Operationsverksamheten består av operation av hudförändringar i lokalanestesi, dagkirurgi och centraloperation. Vi bemannar med salspass och operationssköterska utom på dagkirurgen som har egen omvårdnadspersonal.

Verksamhetsområde Ögon i Region Gävleborg bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. Verksamheten bedrivs i Gävle, Hudiksvall och Bollnäs och leds av verksamhetschef och tre vårdenhetschefer i linjefunktion. Ögonmottagningen i Gävle och Hudiksvall bedriver mottagnings- och operationsverksamhet och är modernt utrustade mottagningar som hanterar stora patientströmmar, i Gävle arbetar för närvarande 45 medarbetare och i Hudiksvall 40 medarbetare med kompetenser som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker och ortoptister. Till verksamhetsområdet hör också Syncentral och administration med ett 25-tal medarbetare såsom medicinska sekreterare, receptionister, optiker, synpedagoger och kuratorer.

Vi jobbar med en ständig utveckling och kunskapsuppdatering inom våra specialiteter. Vi har även kontinuerlig utbildning av ST-läkare och läkarkandidater och där utbildningmoment prioriteras högt på mottagningen.
Verksamheterna samarbetare med regionens samtliga sjukhus samt primärvården och inriktar sig på att ge en högkvalificerad vård. Våra läkare arbetar med både mottagning, operation och planerad jourverksamhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som Chefsstöd till Verksamhetschefen och i nära samarbete med Vårdenhetscheferna och mottagningarnas Chefsstöd. Uppdraget omfattar ÖNH och Ögonkliniken i Gävle och Hudiksvall, med viss verksamhet i Bollnäs och Sandviken. Uppdraget innebär ibland resor mellan och Gävle och Hudiksvall.

Dina arbetsuppgifter innefattar;
- Att administrera Verksamhetschefens kalender, boka konferenslokaler och kalla samman möten.
- Förbereda möten, ansvara för dokumentation och teknik under möten och ansvara för administrationen som följer efter ett möte.
- Du är behjälplig vid rekrytering, anställning och avslut av anställning.
- Ett administrativt och koordinerande arbete inom områden så som personal, ekonomi, vårdutveckling, statistik och dokumentation.
- Arbeta med framtagning av statistik, presentationsmaterial och annat material för internkommunikation.
- Ordna/uppdatera/strukturera/förvara skriftlig dokumentation
- Hantera och sköta administrationen inför, under och efter planeringsdagar och utbildningar.
- Sammanställa och strukturera skapa goda administrativa möjligheter att sammanställa ledningsgruppens arbeten.

Arbetet som nära Chefsstöd förutsätter att du som person är serviceinriktad, har en hög grad av tillgänglighet och i förekommande fall har förmåga att arbeta i ett högt tempo. Det är ett självständigt arbete där du behöver ha förmåga att ta egna initiativ och vara lösningsorienterad. Arbetet ställer höva krav på din förmåga att uttrycka dig professionellt och tydligt i skrift.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Gymnasieekonom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser gärna att du gått kurser eller utbildningar i administration.
Minst 5 års erfarenhet av administrativt arbete.
Mycket god datavana och erfarenhet av presentationsprogram som excel.

Egenskaper
God organisatör och planeringsförmåga. Intresse av digitalisering och teknik.
Du trivs med att arbeta i en koordinerande roll och har förmåga att prioritera.
Du tycker om att ha många bollar i luften och trivs i en utvecklande och föränderlig miljö.
Du tar eget ansvar och initiativ.
Du tycker om att ligga steget före.
Du är mycket noggrann.