<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Ortoptist till Ögonmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Ögon bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. Vi genomför undersökningar och behandlingar med hjälp av avancerad teknik. Eftersom ögonsjukdomar och ögonskador kan inträffa när som helst i livet arbetar vi med människor i alla åldrar, men som ortoptist hos oss på ögonmottagningen arbetar du främst med barn.

Ögonmottagning Hudiksvall bedriver både mottagnings- och operationsverksamhet samt mottagningsverksamhet i Bollnäs, och hanterar stora patientströmmar. Här arbetar ett 45-tal medarbetare med kompetens som läkare, ögonsjuksköterska, optiker, ortoptist, allmän sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare och administrativ personal.

"Att jobba med barn och samsynsbesvär ger variationer, utmaningar och mycket glädje", säger Maria Hedström, optiker Ögonmottagningen i Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Vi på Ögonmottagningen i Hudiksvall söker nu dig som är utbildad ortoptist och som tillsammans med oss vill bidra till att ge våra patienter högkvalitativ ögonsjukvård. Dina närmsta kollegor består av optiker, barnläkare samt ögonläkare. Vi har även mottagningsverksamhet i Bollnäs vilket gör att du som ortoptist kommer att vara i Bollnäs och arbeta cirka en dag i månaden.

Som ortoptist hos oss kommer du bland annat att
• främst undersöka samt behandla barn i åldern 0-8 år. Undersökningar och behandlingar av vuxna förekommer också
• utbilda BVC- samt skolsköterskor
• arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Hos oss får du
• arbeta självständigt samtidigt som du har stöd av samt samarbetar med nära kollegor
• arbeta dagtid måndag till fredag i en trivsam och patientfokuserad miljö
• goda utvecklingsmöjligheter
• individuell lönesättning och ett generöst friskvårdsbidrag.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett gott bemötande gentemot kollegor samt patienter och arbetar alltid för patientens bästa. Du har en vilja att bidra till verksamhetens helhet och att vara delaktig i förändring samt utveckling är något du uppskattar.

Som ortoptist hos oss ska du vara
• utbildad ortoptist
• van att arbeta självständigt.

Då detta är en anställning som innebär att du som ortoptist kommer att ha direkt och regelbunden kontakt med barn kommer det att krävas att du uppvisar ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister. Det sker i samband med anställningen.

Provanställning kan komma att tillämpas.