<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till Röntgen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Röntgenkliniken ingår som en del i Intern produktion. Vid mottagningen med sina ca 100 medarbetare finns konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud, genomlysning och Magnetkamra samt Interventioell radiologi.
Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Arbetet består huvudsakligen av att assistera röntgensjuksköterskor vid olika typer undersökningar och hjälpa till vid förflyttningar av patienter. Självständiga arbetsuppgifter vid ultraljuds Lab såsom planering och bokning av akuta undersökningar men även assistera läkare vid ultraljudsledda punktioner/dränage i steril miljö är vanligt förekommande.
Du kommer också att bli tilldelad ett ansvarsområde t ex miljö, hygien.
Som ny medarbetare får du introduktion i nya arbetsuppgifter och kommer att delta i utvecklingen av verksamheten tillsammans med oss.
Röntgenavdelningen är bemannad dygnet runt vilket innebär att kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad undersköterska med vana att bl a assistera läkare vid ultraljudsledda punktioner etc. Det är meriterande om du har erfarenhet inom akutsjukvård eller vana från sterilt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som initiativtagande, engagemang, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du tycker om att arbeta självständigt men har också en stark känsla för teamarbete.
Arbetet består av både praktiska, ibland tunga fysiska arbetsuppgifter men även administrativa uppgifter vilket ställer krav på flexibilitet och en förmåga att kunna prioritera bland uppgifterna.
Röntgenavdelningen ger diagnostisk service till hela Gästrikland med övervägande akuta undersökningar. Som person trivs du med ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt i en tempofylld och lärorik miljö.