<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor till Intensivvårdsavdelningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Till vår intensivvårdsavdelning på Gävle sjukhus söker vi två nya kollegor med intresse för intensivvård. Du brinner för ditt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga verksamheter på Gävle sjukhus med sex intensivvårdsplatser. Vi som arbetar här är ett 70-tal medarbetare med kompetens som intensivvårdssjuksköterska, allmänsjuksköterska, undersköterska, läkare och medicinska sekreterare.

Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;
• Individuellt schema
• Skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Spännande och kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
• Fri tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen i Gävle arbetar du i patientnära vård tillsammans med sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter. Undersköterskans arbetsuppgifter är mångfacetterad och består bland annat av att vårda/övervaka svårt sjuka eller skadade patienter som är i behov av medicintekniskutrustning som respirator, dialys med mera. Det är även viktigt att kunna se patientens och dess anhörigas behov.

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen arbetar du både dag-, kväll- och nattpass samt helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, med minst två års erfarenhet av arbete inom akutsjukvård på sjukhus. Meriterande är om du har erfarenhet av intensivvård.
Vi jobbar alla utifrån vår gemensamma värdegrund inom Region Gävleborg

• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet

Viktigt att du har en vilja av att utvecklas och lära dig nya arbetsmoment. Du bör ha lätt för att sätta dig in i nya situationer och arbeta i team samt bidra till ett gott arbetsklimat.
Stor vikt läggs vid din personlig lämplighet.