<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska, BUP - mottagning Södertull i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du arbeta på en arbetsplats med patienten i fokus och med kollegor som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Barn- och Ungdomspsykiatriska (BUP) bedömnings- och utredningsenheten Södertull i Gävle är en välfungerande enhet med en trevlig och kunnig personalgrupp.

På mottagningen har vi en bred kompetens med läkare, sjuksköterskor, psykologer, socionomer, skötare, specialpedagog, logoped och medicinska sekreterare. Det finns goda möjligheter att konsultera kollegor på såväl teamkonferenser som när behov uppstår. Vi erbjuder regelbunden fortbildning och kunskapsutveckling, samt handledning.

De som arbetar på mottagningen har lång erfarenhet av att arbeta med psykiatriska bedömningar och utredningar av barn och ungdomar upp till 18år. Mottagningen följer nationella riktlinjer och vårdprogram.

Arbetsuppgifter

På BUP Södertull i Gävle kommer du att i nära samarbete med övrig personal, arbeta med barnpsykiatriska bedömningar på barn och ungdomar i åldern 0-17år. Tillsammans med övriga yrkesprofessioner tar du beslut gällande vårdplanering för respektive patient och deltar även regelbundet i jourverksamhet dagtid. Vid behov kan medicinuppföljningar ingå i arbetsuppgifterna.

Du är tillsammans med hela arbetsplatsen delaktig i arbetet med verksamhetsutveckling, och bidrar med dina idéer och din kompetens. Samverkan med vårdgrannar och anda aktörer så som Barn- och Ungdomshabilitering, Elevhälsa, Socialtjänst och Familjehälsan ingår som en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med barnpsykiatri och/eller barn och ungdomar.

Detta är en tjänst för dig som är strukturerad och ansvarstagande. Arbetet förutsätter att du är självgående, har en god samarbetsförmåga, samt ett gott bemötande. Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Gävleborg kräver uppvisande av utdrag ur belastningsregistret inför anställning vid arbete med barn och ungdomar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och kallar på intervju under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!